fbpx
Mus rasite: Kovo 11-osios g. 22 (Girstupis PC), Kaunas
+370 648 41400 | +370 677 87911 pinigukeitimas@gmail.com

Kalėdinės – Naujametinės kelionių kryptys

Kalėdinis laikotarpis – toks pat pilnas kelionių kaip ir vasara. Ar ir Jūs keliaujate aplankyti emigravusių artimųjų ar draugų, gyvenančių svetur, o gal draugai ar artimieji atvyksta pas jus?
O gal tiesiog – norite atsipūsti nuo šventinio šurmulio ten, kur šilta?

Kokios populiariausios Kalėdinių kelionių kryptys?

Ten, kur šilta – Egiptas, Pietų Ispanija ar egzotiškos Azijos, Indonezijos, Pietų Amerikos šalys.
Dažniausiai turintieji nemažai atostogų renkasi egzotiškas ir šiltas kryptis. Žinoma, šiltasis, pilnas pramogų ir galintis pasiūlyti platų viešbučių pasirinkimą nuo pigiausių – taupantiems iki prabangiausių – ieškantiems išskirtinio komforto yra Egiptas. Taip pat daugelis renkasi ir egzotiškas keliones, kurioms reikia skirti ir daugiau biudžeto, tačiau įspūdžiai – neišdildomi.

Kelių dienų – trumpos kelionės į Europą.

Turite kelias dienas, nenorite išlaidauti, ar tiesiog pasiėmėte kelias laisvas dienas tapušvenčiu? Išeitis – mūsų kaimyninės šalys, netolimi, pigūs skrydžiai ar kelionių agentūrų orgnizuojamos ekskursijos. Populiariausios šalys – Lenkija, Latvija, ar Rusija – tačiau tenjau reikalinga turisto viza.
Žinoma, norintiems pasisemti Kalėdinio šurmulio, paragauti tradicinio Kalėdinio pyrago su karštu nealkoholiniu Glugwein – Vokietija – tobulas pasirinkimas. Čia kainos – vidutinės, o pati Kalėdinė atmosfera – ypatinga.

Kalėdinės dvasios pasisemti – į snieguotają Laplandiją.
Taip, juk kiekvieno vaiko svajonė – pamatyti Kalėdų senelį! Tačiau Suomijoje smagu gali būti ne tik vaikams, bet ir tėveliams, kadangi net ir teigiančius, kad nemėgsta žiemos liek sužavi stebuklingaja Suomija.

Kad ir kur keliautumėte, nepamirškite pasirūpinti vietine valiuta. Nepermokėkite kitur – VALIUTŲ MAINAI – bene geriausia vieta išsikeisti pinigus Kaune! Iki pat Naujųjų keičiant valiutą pas mus – ir specialios dovanos kiekvienam!

✔ 55  skirtingos valiutos,
✔ 2 lengvai pasiekiamos vietos Kaune – Girstupyje ir Šilainiuose
✔ Visada geras kursas!

Apsilankykite pas mus Kovo 11-osios g. 22 Kaunas (Girstupis) ir Žemaičių pl. 23, Šilainiuose (PC Iki)